• Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen
  • Particulier woonhuis Aarlanderveen

Particulier woonhuis Aarlanderveen

Aarlanderveen

Nadat de oude kruisboerderij van de opdrachtgevers was afgebrand, hebben zij op hun kavel met uitzicht over de weilanden, een nieuw huis laten bouwen, waarvan de sfeer sterk geent is op hun oude boerderij. Het ontwerp is in nauwe samenwerking met de bewoners tot stand gekomen en leunt sterk op de principes van het passiefhuis. Het is een zeer energiezuinige woning ondanks de grote glasvlakken met het weidse uitzicht.

Het pand is volledig in houtbouw uitgevoerd, waarbij de gelamineerde Lariks spanten het meest in het oog springen.

De hoekverdraaing van de nok van het huis verdeelt de rieten kap in trapeziumvormige vlakken en is doorgezet in de plattegronden, hetgeen zeer verrassende ruimtes oplevert. Met name de woonkamer, die behoorlijk groot is, kent veel verschillende plekken met ieder een eigen atmosfeer.

Press over Aarlanderveen.

Privacy- en Cookie Policy

De website van Blauwdruk Architecten maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de website te analyseren en om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op de knoppen hiernaast te klikken kunt u deze cookies weigeren en specificeren. Door op ‘Accepteren’ te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen