• Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument
  • Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument

Nieuwe balkons aan achtergevel rijksmonument

Amsterdam

2017

Bij dit woningblok, een rijksmonument, hebben wij een ontwerp gemaakt t.b.v. het vernieuwen en vergroten van de balkons aan de achtergevel. De bestaande betonnen balkons verkeerden in slechte staat. De originele horizontale belijning van de hekwerken wordt teruggebracht en er wordt een nieuwe ruime zitplek in het middendeel aangebracht, met een meer besloten karakter door het gebruik van geperforeerde staalplaten.

Privacy- en Cookie Policy

De website van Blauwdruk Architecten maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de website te analyseren en om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op de knoppen hiernaast te klikken kunt u deze cookies weigeren en specificeren. Door op ‘Accepteren’ te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen